Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Voldtatt småbarnsmor hevnet seg ved å skyte og halshugge gjerningsmannen

La avkappet hode for beskuelse på torvet i landsbyen.

 GROTESK SAK:  Her føres Nevin Yildirim inn til fengslingsmøte tidligere denne uka etter at hun skjøt og halshugget en mann som hun påstår har terrorisert og voldtatt henne i åtte måneder. Foto: DHA / Dogan News Agency
GROTESK SAK: Her føres Nevin Yildirim inn til fengslingsmøte tidligere denne uka etter at hun skjøt og halshugget en mann som hun påstår har terrorisert og voldtatt henne i åtte måneder. Foto: DHA / Dogan News Agency Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tyrkiske Nevin Yildirim (26) hevder hun ble voldtatt jevnlig av den nå døde mannen over en periode på åtte måneder.

Da bestemte småbarnsmora seg for at det var nok.

Derfor ventet hun på ham med en pistol da han kom til huset hennes 28. august.

- Jeg skjøt ham og han falt i bakken. Han begynte å banne mot meg og da skjøt jeg ham på nytt, denne gangen i skrittet. Han ble stille. Da visste jeg at han var død, sa kvinnen i et fengslingsmøte.

Halshugget liket Ifølge Daily Mail skjøt hun ham hele ti ganger.

Deretter skal hun ifølge vitnebeskrivelser ha skåret av mannens hode før hun bar det hodet etter håret bort til landsbyens torg.

- Ikke snakk om meg bak min rygg og ikke tull med min ære. Her er hodet til en mann som tullet med min ære, skal småbarnsmora ha sagt til skrekkslagne øyenvitner på torvets kafe, ifølge CNN.

Gravid med voldtektsmannen Kvinnen er fem måneder på vei og hevder at det er voldtektsmannen som er faren til barnet.

Hun har forklart at overgrepene startet etter at hennes mann dro for å jobbe noen måneder i en annen by. Den angivelige voldtekstmannen skal ha truet henne med en pistol og sagt at han ville drepe hennes to og seks år gamle barn dersom hun motsatte seg overgrepene.

Slik skal han altså ha holdt på i åtte måneder i den lille landsbyen Yalvac, sørvest i Tyrkia.

Mannen skal videre ha sneket seg inn i huset hennes mens hun sov og snikfotografert henne. På ett av bildene skal det ha gått fram at kvinnen var gravid, og mannen brukte så dette bildet til å kontrollere kvinnen. Hvis hun ikke gjorde som han sa, truet han med å offentliggjøre bildet.

Krever å få ta abort Da kvinnen var 14 uker på vei oppsøkte hun en helskelinikk for å sjekke mulighetene for å ta en abort.

Det fikk hun imidlertid ikke lov til siden tyrkisk lovgivning ikke tillater abort etter ti ukers graviditet. Det eneste unntaket er hvis moras liv står i fare.

I et fengslingsmøte formidlet kvinnen at hun ikke ønsker å beholde barnet, og at hun krever å få tatt abort. Nå har påtalemyndigheten beordret en medisinsk gjennomgang av kvinnen for å avgjøre om kvinnen kan ta abort, og for å undersøke hennes mentale tilstand.

Via sin advokat har kvinnen sagt at hun angrer på det som har skjedd.

- Jeg vurderte å melde ham til militærpolitiet og å ta kontakt med advokat, men det ville gitt meg et dårlig rykte, sier kvinnen.

Nå skal saken gjennom rettssystemet, men sosiolog ved Akdeniz-universitetet, Gursel Oztunali Kayir, mener at hun må frikjennes.

- Hun har opplevd et forferdelig traume. Retten må ta til følge at hun handlet i nødverge, sier Kayir til CNN.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media