Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Voldtatt under prøvespilling

En ung norsk kvinnelig ballettdanser trodde hun fikk sitt livs sjanse da hun ble innkalt til audition på en storfilm i London. I stedet skal hun ha blitt voldtatt og ydmyket av regissøren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmen, som skulle ha et budsjett på 250 millioner kroner og være større enn Notting Hill, eksisterer ikke.

Onsdag sto den gråtende norske jenta foran en jury i Snaresbrook Crown Court i Øst-London og fortalte om marerittet hun ble utsatt for i fjor sommer. Den tiltalte «regissøren» er en 33 år gammel mann fra Tunis. 33-åringen er tiltalt for voldtekt av ei norsk og ei engelsk jente.

Var paralysert

- Jeg var paralysert og veldig redd. Det var ingen mulighet for å slippe unna. Jeg tenkte bare på at jeg måtte redde livet. Det gjorde så vondt at etter en stund begynner du å tro at du ikke er der, sa ballettdanseren i retten ifølge The Times.

60 jenter mellom 19 og 25 år møtte i juli i fjor fram til audition i eksklusive lokaler i West End i London for å prøvespille i storfilmen «The Father».

De håpefulle kvinnene skulle prøvespille for hovedrollen, Lisa, en kvinne som var student på dagtid og eskortejente om natten. Filmens tema var barnemishandling.

Ifølge aktor Louise Kamill klarte 33-åringen å overbevise alle om at han var profesjonell. Han brukte mye penger på lokaler og leide inn produksjonsmedarbeidere dagen de unge kvinnene skulle møte. Han annoserte bredt og delte ut løpesedler. Etter at han hadde sett de 60 fremmøtte kvinnene, plukket han ut et mindre antall og ba dem komme på opptaksprøver om kvelden.

>Sexy kjole

Da hun vitnet onsdag fortalte hun at hun skulle prøvespille for filmens kjærlighetsscene. Hun fikk beskjed om å kle av seg og legge seg på en seng. Hun hevder han tvang henne til oralsex, og deretter voldtok henne flere ganger.

Den norske ballerinaen fortalte at mens han voldtok henne, tvang han hodet hennes rundt for å teste forskjellige kameravinkler - mens han annonserte slutten på en scene og begynnelsen på den neste.

- Jeg følte meg som gele. Jeg hadde ingen styrke. Han var veldig voldelig, sa hun i retten.

Gråt og skrek

Aktor Kamill fortalte under rettens første dag, tirsdag, at den norske ballettdanseren skrek, gråt og ba ham om å stoppe.

- Han fortalte henne at hvis hun fortsatte å gråte ville han gjøre det igjen, sa Louise Kamill ifølge The Times.

Flere andre kvinner skal vitne i saken. Ifølge aktor Kamill vil de fortelle at de ble kommandert til å spille ville og sexy. De strippet og kjælte med tiltalte. De håpefulle unge skuespillerne fikk i oppgave å forføre ham. Kun i to av tilfellene skal han ha voldtatt.

Mannen nekter for at han har voldtatt de to kvinnene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling