Voldtatt

Mannen møtte den utviklingshemmede jenta (17) på Internett. Under falskt navn skal han ha oppsøkt henne, lokket henne inn i bilen og voldtatt henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge avisa Nordlys i Tromsø skal den ukjente mannen ha hatt kontakt med den utviklingshemmede jenta i flere måneder.Lensmann Arnold Nilsen i Lenvik, som etterforsker saken, var særdeles ordknapp overfor Dagbladet.- Denne saken har jeg ingen kommentarer til. Jeg kan bekrefte at vi etterforsker. Men av hensyn til politiets videre arbeid, kan vi ikke si noe nå, sier lensmann Nilsen.

Chattet

Den 17 år gamle jenta skal ha fått kontakt med den ukjente mannen gjennom chatting på Internett. I begynnelsen av denne uka skal mannen ha kontaktet jenta på telefon, og de skal ifølge Nordlys ha avtalt et møte. Onsdag kveld skal jenta ha blitt med inn i bilen til den ukjente mannen. Han skal da ha voldtatt henne.

Falskt navn

Den unge jenta skal torsdag ha betrodd seg om overgrepet til en nær venn. Kort tid etter ble politiet varslet og etterforskning ble iverksatt. Politiet i Troms undersøker nå både mobiltelefonen og datamaskinen jenta har disponert. Etterforskerne håper at enten PC-en eller mobilen kan avsløre spor, som kan føre til en pågripelse av voldtektsmannen.17-åringens klær, som hun hadde på seg onsdag kveld, skal også ha blitt sendt til kriminalteknisk analyse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer