Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Voldtekt i Stavanger sentrum

Politiet leter etter en rundt 20 år gammel mann av utenlandsk opprinnelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Voldtekten skal ha funnet sted i Stavanger sentrum ved 06.30-tida i dag morges. Overfallet skjedde på en gang- og sykkelsti i området melllom Muségata og Jernbanelokket.

Gjerningsmannen skal være en cirka 20 år gammel mann av utenlandsk opprinnelse. Mannen forsvant fra åstedet i retning jernbanestasjonen. Kvinnen fikk kontakt med en tilfeldig forbipasserende syklist som kontaktet politiet.

- Vi har det som mest sannsynlig er et åsted i sentrum, og vi har fornærmedes beskrivelse av den mistenkte, sier vaktleder Signe Strømseth ved Stavanger politistasjon.

Fornærmede ble brakt til legevakten, og ingen er foreløpig formelt avhørt i saken. Kvinnens alder er ukjent, men hun beskrives av politiet som en voksen dame.

- Vi har gått ut med beskrivelse av mistenkte til media og transportselskap, og sjekker området rundt åstedet for å se om det finnes videoovervåking. Senere i dag foretar vi avhør, sier Strømseth.

Politiet sjekker også rapporter fra tidligere i natt om en person som skal ha fulgt etter kvinner i Stavanger.

Gjerningsmannen beskrives som normalt bygget, og cirka 175 cm høy. Han har mørkt, kort hår med litt fall. Han snakker godt engelsk, og var iført skjorte med slips i grå-blått mønster og en blå ytterjakke med merket Pioner på brystet. Jakken kan ha hatt et gult merke på ryggen. Merket er mer øyeformet enn rundt.

Politiet ønsker tips i saken.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media