Voldtekt og brannstiftelse på Ungkarsfestivalen

Politiet hadde hendene fulle i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har hatt nok å gjøre under den årvisse Ungkarsfestivalen i Suldal i Rogaland; bare natt til i dag har de både mottatt en voldtektsanmeldelse og pågrepet en pyroman.

- Klokka 01.00 tok vi hånd om en 21 år gammel kvinne som fortalte at hun var blitt voldtatt på festivalområdet, skriver operasjonsleder Terje Tonning i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt i nattrapporten.

Kvinnen er blitt undersøkt på voldtektsmottaket i Haugesund, og politiet etterforsker saken. Foreløpig er ingen verken pågrepet eller mistenkt i saken.

En halvtime før politiet tok hånd om kvinnen, pågrep de en jevnaldrende mann som var blitt sett mens han tente på et telt.

- Det var ingen i teltet, men brannen kunne lett ha spredd seg til naboteltene, skriver Tonning, som opplyser at 21-åringen nå sitter i varetekt i Haugesund.

Årets Ungkarsfestival åpnet på torsdag og avsluttes i dag. Programmet har inneholdt poster som rundballetrilling, tautrekking, gjørmebryting og kvinnfolkbæring - i tillegg til dansemusikk om kvelden.

LIVLIG: Ungkarsfestivalen i Suldal tiltrekker seg hvert år et stort antall menn - og noen kvinner - som deltar i ulike aktiviteter de fire dagene festivalen varer. Her fra i fjor, da D.D.E. toppet plakaten. NB: Personene på bildet har ikke forbindelse til nattas politisaker. Foto: ANNIKEN C. MOHR
LIVLIG: Ungkarsfestivalen i Suldal tiltrekker seg hvert år et stort antall menn - og noen kvinner - som deltar i ulike aktiviteter de fire dagene festivalen varer. Her fra i fjor, da D.D.E. toppet plakaten. NB: Personene på bildet har ikke forbindelse til nattas politisaker. Foto: ANNIKEN C. MOHR Vis mer