Skien

Voldtektsdømt: Grotesk bilde spres på nett

Samtidig som en rans- og voldtektstiltalt mann i 20-åra ventet på dom i en svært grov straffesak, begynte et bilde å sirkulere i Skien-området.

«GÅTT VIRALT»: Følgende montasje spres i Skien-området. Bildet til venstre stammer fra et bensinstasjonran i Skien i februar 2020 hvor en kvinnelig ansatt ble voldtatt. Bildet til høyre er fra en anonym Snapchat-konto. Foto: Privat / Skjermdump
«GÅTT VIRALT»: Følgende montasje spres i Skien-området. Bildet til venstre stammer fra et bensinstasjonran i Skien i februar 2020 hvor en kvinnelig ansatt ble voldtatt. Bildet til høyre er fra en anonym Snapchat-konto. Foto: Privat / Skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet har fått tilsendt en usladdet versjon av bildet, som har gått viralt i Grenlands-området. På fotografiet sitter en redd, blodig og bakbundet mannsperson på en stol. En kniv vises fram. Rundt halsen er det som ser ut som et belte, strammet inn.

Bildet er satt sammen i en montasje med et utsnitt fra et overvåkningskamera fra en bensinstasjon.

Alle omstendighetene bildet er tatt i er ikke kjent, men Dagbladet får opplyst fra flere kilder at bildet skal være ekte. Det skal også sirkulere flere bilder. Enkelte inneholder angivelig tekst hvor det insinueres et hevnmotiv.

Politiet er i gang med undersøkelser, bekrefter politiadvokat ved Grenland politistasjon, Guro Siljan, overfor Dagbladet.

- Vi har vært kjent med bildene i noen dager, og det er på det rene at mannen på bildet er trygg nå. Det har ikke vært grunnlag for å opprette en savnetsak, sier Siljan.

Politiet er på saken

- Hva er status for denne saken nå?

- Det er foreløpig ikke opprettet straffesak, men vi har sjekket om vedkommende har det bra. Det har han. Videre skal vi undersøke om han har vært utsatt for vold og når, fortsetter politiadvokaten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer