Voldtektsiktet frykter HIV-smitte etter sex med prostituert

Den 26 år gamle Bergens-mannen hadde ubeskyttet sex med en prostituert kvinne. Nå er han siktet for voldtekt, men frykter døden. Kvinnen var HIV-smittet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mannen hevder overfor Bergensavisa at han ikke voldtok kvinnen, men at hun hadde sex med ham av egen fri vilje. De to dro hjem til kvinnen etter å ha avtalt pris og hadde sex både med og uten kondom.

Etter samleiet anmeldte kvinnen mannen for voldtekt, og mannen ble pågrepet like etterpå. Tirsdag ble han fremstilt for varetektsfengsling i Bergen forhørsrett, men ble løslatt.

Ble forbannet

26-åringen innrømmer at kvinnen på et tidspunkt nektet å ha sex med ham, og at han da ble forbannet. Han hadde betalt 300 kroner og en flaske konjakk og mente han burde få valuta for pengene. Etter å ha hatt sex med kvinnen en stund tok han av seg kondomet. Det skulle vise seg å bli skjebnesvangert.

- Det var en politibetjent som fortalte meg at kvinnen var HIV-smittet. Jeg ble lammet, sier mannen. Han ble like etter kjørt til legevakten hvor han ble testet for smitten.

- Det er for jævlig. Jeg får ikke sove om nettene, forteller mannen som også en gang tidligere har hatt sex med kvinnen. Det var i København.

Politiet etterforsker saken videre.

- Det er en påkjenning å ha en slik mistanke hengende over seg, og vi tilstreber derfor en rask avklaring, sier politiadjutant Heidi Krokan. Hun vil ikke kommentere hvorvidt kvinnen var smittet eller ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer