Voldtektsmann forsøkt kastrert

Etter voldtekten hevnet kvinnens kjæreste seg på overgriperen ved å tenne på underlivet hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I Oslo tingrett er en 28-åring dømt til fengsel i ett år for å ha tent på voldtektsforbryteren. Kvinnen, som ble voldtatt, var 28-åringens kjæreste.

Eter at han fikk vite om voldtekten, helte 28-åringen sigarett-tennervæske over magen og underlivet til overgriperen og tente på med en lighter. Offeret fikk annen- og tredjegradsforbrenninger over 30 prosent av kroppen og måtte transplantere hud, blant annet til kjønnsorganet.

-  Dette minner sterkt om et forsøk på kastrasjon, sier en kilde til Dagbladet.

I køya

Det var 23. september i fjor om bord på den norskregistrerte gasstankeren LPG «Havlim», som tilhører Bergesen Worldwide ASA, at 28-åringen fra Riga mistet besinnelsen. Gasstankeren var da i Marmarahavet. Offeret ble angrepet mens han lå i køya på sin egen lugar.

I skjerpende retning legger tingretten vekt på at saken gjelder en meget alvorlig legemsbeskadigelse.

-  Skadevirkningene for offeret må betegnes som betydelige. Det må ses hen til at offeret i realiteten var ute av stand til å forsvare seg, all den stund har lå til sengs. Slik retten vurderer forholdet, kunne skadefølgen lett blitt mer alvorlig dersom man ikke så vidt raskt hadde fått kontroll over flammene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer