Voldtektsmann løp ut på gata i bare underbuksa

26-åring dømt for voldtekt og ran av to prostituerte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En Oslo-mann (26) er dømt for voldtekt og ran av to prostituerte. Den første voldtekten fant sted i Bergen i januar 2013, den andre i Oslo i januar i år.

Ved begge anledningene skal 26-åringen ha brukt kniv til først å tiltvinge seg samleie, for deretter å rane de prostituerte for henholdsvis 60 000 og 12 000 kroner.

I går ble 26-åringen dømt til seks og et halvt års fengsel, og til å betale 150 000 kroner i oppreisning til hver av kvinnene, i tillegg til at han må betale tilbake beløpene han er dømt for å ha tilranet seg.

I underbuksa 26 åringen ble pågrepet av politiet etter den siste voldtekten, som skjedde på en privat adresse på Oslos vestkant.

26-åringen hadde tatt kontakt med den prostituerte kvinnen via en kjent prostitusjonsnettsted. Hun hadde først nektet å møte ham «fordi han var utlending», men tiltalte klarte ifølge dommen å skaffe seg sympati etter å ha fortalt at «mange jenter avviste han på grunn av hudfargen».

Like etter at han slapp inn på den fasjonable adressen på Oslos vestkant, skal han ha trukket kniv, ifølge dommen.

Etter at mannen hadde truet seg til sex og penger, fikk kvinnen tak i en boks med pepperspray. Det kom til et basketak, og 26-åringen flyktet ut av leiligheten i bare undertøyet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer