Voldtektsmann risset hakekors

Den 15-årige jenta møtte den hyggelige mannen hun chattet med på internett. I to timer ble hun voldtatt, ranet, banket og skåret i ansiktet med kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brian Dance ble søndag arrestert og siktet for den grove mishandlingen i Newport Beach i California. Den 20 år gamle universitets-studenten møtte sitt offer på internett og de avtalte å møtes på et kjøpesenter 20. desember.

Der ble 15-åringen plukket opp og kjørt til en parkeringsplass hvor marerittet begynte. Hun ble tvunget bak i bilen hvor han dekket øynene hennes med kraftig teip. Så gikk han løs på henne med knyttnever og et belte.

- Hun ble voldtatt, og før hun fikk slippe fri, skar han hakekors i panna og på kinnet hennes, sier Tom Little ved det lokale politiet.

Politiet opplyser til nyhetsbyrået AP at 15-åringen ble behandlet på sykehus og utskrevet dagen etter. Hun fortalte politiet at venninnen hennes også chattet med gjerningsmannen på internett. Politiet brukte henne som lokkedue og avtalte et nytt møte ved det samme kjøpesenteret.

De groveste siktelsene mot Dance er voldtekt med fremmed objekt, ran og tortur. Dersom han blir dømt på alle punktene, risikerer han fengsel på livstid . Neste rettsmøte er 8. januar.

- Vi er rystet over anklagene mot vår sønn, sier Larry Dance som er siktedes far.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer