Voldtektsmenn avslørt av egen video

To danske jenter voldtatt i Israel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre menn mellom 19 og 21 år ble i går tiltalt for å ha voldtatt to danske turister, skriver den israelske avisen Haaretz.

Voldtekten skal ha funnet sted sent søndag 13. april i nærheten av kibbutzen Ein Gedi. De to jentene, som er 17 og 19 år, var i kibbutzen for å bli behandlet for en hudsykdom. Mennene er alle vokst opp i kibbutzen og hadde nettopp kommet hjem fra militærtjeneste.

Mente videoen ville frifinne dem

Mennene ble avslørt da de leverte inn sin egen video fra kvelden til politet. De mente videoen frifinner dem fordi den viser at den ene danske jenta er i bilen deres, noe hun selv har forklart at hun ikke var.

På videoen ser man at den unge jenta blir slept ut av en bil, mens hun setter seg til motverge. Isralerne sier «come, baby, come», «ha sex med oss» og «kyss oss» mens jenta gjentatte ganger sier nei.

Jenta blir til slutt slept ut av bilen og kastet ned på en gresslette.

I politiavhør hadde jenta forklart at hun ikke ble de mistenkte med på biltur søndagskvelden. De mistenkte ville vise videoen for å motbevise forklaringen hennes.

Kjente mennene fra før

Den ene danske jenta har forklart at hun ble med én av de mistenkte hjem etter å ha vært på en lokal bar. Tenåringene hadde kjent mennene i noen uker mens de var i kibbutzen.

Da de var hjemme hos den ene mannen skal han ha voldtatt én av jentene. Da hun etterpå klarte å komme seg ut av rommet, fortalte venninnen hennes at hun hadde blitt voldtatt av de to andre mennene på en slette.

De mistenkte mennene sier at de bare kjørte jenta hjem.

LEVERTE TIL POLITIET: De tre mistenkte leverte selv videoen til politiet, fordi de mener den beviser at den ene jenta løy da hun sa hun ikke var med dem på biltur.