Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Voldtektsmistenkte svensker løslatt

- De utvises fra Tyrkia.

LØSLATT:  De fire svenske kameratene som er anklaget for å ha voldtatt en norsk 19-åring er løslatt, men utvises fra Tyrkia. Foto: Ozgur Yilmaz / Alanya-DHA
LØSLATT: De fire svenske kameratene som er anklaget for å ha voldtatt en norsk 19-åring er løslatt, men utvises fra Tyrkia. Foto: Ozgur Yilmaz / Alanya-DHA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tyrkisk politi har løslatt de fire svenskene som ble pågrepet i den tyrkiske feriebyen Alanya.

En 19 år gammel norsk kvinne anmeldte de fire mennene for å ha voldtatt henne på et hotellrom i flere timer natt til søndag.

Ble med til hotell Kvinnen skal ha truffet svenskene på et diskotek og ble etter festen med dem til hotellet der de bodde.

Resepsjonisten nektet henne imidlertid adgang, hvorpå følget gikk til stranda for å bade. Seinere på natta skal de så ha klart å få kvinnen med opp på hotellrommet.

Der skal hun ha blitt så trøtt at hun ville legge seg og sove. Men ifølge tyrkiske medier har kvinnen forklart politiet at de fire svenskene forgrep seg på henne helt til morgenkvisten. Kvinnen anmeldte saken morgenen etter, og de fire svenskene ble pågrepet ved 14-tida søndag.

De fire mennene ble etter avhørene i går kveld løslatt, skriver tyrkiske medier.

Utvises  - De er løslatt, men vil bli utvist av landet, sier Ünsal Turan, journalist på den turkiska nyhetsbyrån Dogan til Dagbladet.

Han sier at politiet ikke har funnet merker eller tegn etter vold på kvinnen og at dette er årsaken til at mennene løslates.
- Kvinnen står fast ved forklaringen sin. Hun har det ikke bra, sier Turan.

Også den svenske utenrikstjenesten har fått denne beskjeden.

- Ut fra det vi har fått høre vil det ikke bli reist noen tiltale, men de fire er utvist fra Tyrkia, opplyser UDs pressevakt Anders Gjørli til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media