Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Voldtektsoffer ber mann som hjalp henne etter overfallet om å melde seg

Kvinne (21) skal ha fått hjelp av ukjent mann etter voldtekt på teknofesten «Sensation Innerspace».

BISTÅR OFFERET: Bistandsadvokat Trine Rjukan sier hennes klient ber den hjelpsomme mannen om å melde seg til politiet.
Foto:Nina Hansen / Dagbladet
BISTÅR OFFERET: Bistandsadvokat Trine Rjukan sier hennes klient ber den hjelpsomme mannen om å melde seg til politiet. Foto:Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Asker og Bærum etterforsker en voldtekt av en 21 år gammel kvinne som skal ha skjedd i forbindelse med teknofesten «Sensation Innerspace» i Telenor Arena på Fornebu 16. september.

Voldtekten skal ha skjedd i et skogholt i Oksenøyveien, like ved arenaen, etter at arrangementet var ferdig i et 01.45.
Politiet ber nå om hjelp i etterforskningen.

- Politiet og fornærmede er svært interessert i å komme i kontakt med en mann som snakket med jenta rett etterpå og fulgte henne bort til en politipatrulje på stedet. Hun traff på mannen/vitnet utenfor parkeringsplassene ved Telenor Arena, skriver Asker og Bærum politidistrikt i en pressemelding.

Ingen pågrepet Gjerningsmannen er fortsatt ikke pågrepet. Han beskrives å ha sort, kort hår. Han er over 173 centimeter høy og snakket gebrokkent norsk.

- Politiet ønsker tips i saken og oppfordrer spesielt om at mannen som hjalp jenta om å ta kontakt på telefon 67 57 60 00, heter i meldinga.

Kvinnens bistandsadvokat, Trine Rjukan, sier hennes klient håper mannen melder seg

- Etter voldtekten så møtte hun et vitne på parkeringsplassen etter å ha kommet ut av skogholtet. Hun sier vitnet så at noe hadde skjedd med henne og hjalp henne i sikkerhet og med å komme i kontakt med politiet. De gikk sammen til inngang E i arenaen, sier Rjukan.

Takknemlig Hun sier kvinnen håper beskrivelsen gjør at vitnet kjenner seg igjen og at han melder seg.

- Det ville være til stor betydning for henne om han meldte seg, han var til stor hjelp for henne og hun er svært takknemlig, sier Rjukan.

E-INNGANGEN. Hit til E-inngangen i Telenor Arena skal mannen ha hjulpet kvinnen til å ta kontakt med politiet. Nå oppfordrer både politiet og den fornærmede kvinnen at mannen melder seg.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
E-INNGANGEN. Hit til E-inngangen i Telenor Arena skal mannen ha hjulpet kvinnen til å ta kontakt med politiet. Nå oppfordrer både politiet og den fornærmede kvinnen at mannen melder seg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media