BISTÅR OFFERET: Bistandsadvokat Trine Rjukan sier hennes klient ber den hjelpsomme mannen om å melde seg til politiet.
Foto:Nina Hansen / Dagbladet
BISTÅR OFFERET: Bistandsadvokat Trine Rjukan sier hennes klient ber den hjelpsomme mannen om å melde seg til politiet. Foto:Nina Hansen / DagbladetVis mer

Voldtektsoffer ber mann som hjalp henne etter overfallet om å melde seg

Kvinne (21) skal ha fått hjelp av ukjent mann etter voldtekt på teknofesten «Sensation Innerspace».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Asker og Bærum etterforsker en voldtekt av en 21 år gammel kvinne som skal ha skjedd i forbindelse med teknofesten «Sensation Innerspace» i Telenor Arena på Fornebu 16. september.

Voldtekten skal ha skjedd i et skogholt i Oksenøyveien, like ved arenaen, etter at arrangementet var ferdig i et 01.45.
Politiet ber nå om hjelp i etterforskningen.

- Politiet og fornærmede er svært interessert i å komme i kontakt med en mann som snakket med jenta rett etterpå og fulgte henne bort til en politipatrulje på stedet. Hun traff på mannen/vitnet utenfor parkeringsplassene ved Telenor Arena, skriver Asker og Bærum politidistrikt i en pressemelding.

Ingen pågrepet Gjerningsmannen er fortsatt ikke pågrepet. Han beskrives å ha sort, kort hår. Han er over 173 centimeter høy og snakket gebrokkent norsk.

- Politiet ønsker tips i saken og oppfordrer spesielt om at mannen som hjalp jenta om å ta kontakt på telefon 67 57 60 00, heter i meldinga.

Kvinnens bistandsadvokat, Trine Rjukan, sier hennes klient håper mannen melder seg

- Etter voldtekten så møtte hun et vitne på parkeringsplassen etter å ha kommet ut av skogholtet. Hun sier vitnet så at noe hadde skjedd med henne og hjalp henne i sikkerhet og med å komme i kontakt med politiet. De gikk sammen til inngang E i arenaen, sier Rjukan.

Takknemlig Hun sier kvinnen håper beskrivelsen gjør at vitnet kjenner seg igjen og at han melder seg.

- Det ville være til stor betydning for henne om han meldte seg, han var til stor hjelp for henne og hun er svært takknemlig, sier Rjukan.

E-INNGANGEN. Hit til E-inngangen i Telenor Arena skal mannen ha hjulpet kvinnen til å ta kontakt med politiet. Nå oppfordrer både politiet og den fornærmede kvinnen at mannen melder seg.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
E-INNGANGEN. Hit til E-inngangen i Telenor Arena skal mannen ha hjulpet kvinnen til å ta kontakt med politiet. Nå oppfordrer både politiet og den fornærmede kvinnen at mannen melder seg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer