Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Voldtektssiktet barnehageansatt har tilstått overgrep mot ytterligere fire barn

Er siktet for å ha forgrepet seg på fireåring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den mannlige barnehageansatte som er siktet for å ha voldtatt en fireårig gutt på arbeidsplassen i Bergen, har erkjent overgrep mot gutten og fire andre barn, skriver VG.

Ifølge BT fortalte mannen i 30-åra i avhør selv at han har forgrepet seg mot flere navngitte barn.

Pågrepet på jobb Mannen, som har vandelsattest og ikke er tidligere straffet, ble pågrepet i barnehagen fredag, og ble i går fengslet for fire uker, hvorav to i full isolasjon. Siktelsen har en strafferamme på 21 års fengsel.

Voldtekten av gutten fant ifølge siktelsen sted onsdag i forrige uke, og anmeldelsen kom etter at gutten selv fortalte foreldrene om overgrepet.

Den siktede har jobbet i den aktuelle barnehagen i en årrekke. Under ransakingen av hjemmet hans kom politiet over en stor mengde bilde- og videomateriale som viser overgrep mot barn.

Avhør Vest politidistrikt får bistand av Kripos i etterforskningen. De har varslet flere av foreldrene i barnehagen om at de ønsker å kalle inn barna deres til avhør.

Flere av de tilstedeværende gråt på informasjonsmøtet kommunen og politiet holdt for foreldrene i går kveld. I dag er kommunens kriseteam til stede i den aktuelle barnehagen.

Dagbladet følger saken.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart