Voldtektssiktet etter gruppesex

To bergensere på henholdsvis 41 og 26 år er siktet for å ha voldtatt to berusete 16-åringer. Begge mennene hevder jentene deltok i gruppesexen frivillig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De to tenåringsjentene tok kontakt med politiet forrige torsdag. De hevder begge å ha blitt voldtatt på fester hos den siktede 41-åringen. De siktede, en 41-årig bedriftsleder og en 26-årig eiendomsmekler, nekter begge straffskyld.

Skjenket på fest

-  Det dreier seg om to forhold som begge skal ha funnet sted da jentene var 16 år, sier Rudolf Christoffersen, politifullmektig ved Hordaland politidistrikt.

Jentene skal ha hatt sex med begge de siktede på to forskjellige fester. Tenåringene hevder de var skjenket så fulle at de ikke greide å stille seg til motverge.

Eiendomsmekleren forholder seg spørrende til siktemålet.

-  Han er opprørt og sint. Han vedgår at han hadde sex med jentene, men dette skal ha foregått med samtykke fra deres side. Det interessant er at min klient er tiltalt for voldtekt, selv om ingen hevder at det har vært et element av vold til stede, sier 26-åringens forsvarer, Egil Jordan.

-  Angrer voldsomt

Den 41-årige bedriftslederen angrer derimot på hva han har gjort.

-  Han er svært lei seg og angrer voldsomt. Her er det lett å fordømme den store aldersforskjellen og det faktum at jentene hadde tilgang på alkohol, men det er fortsatt et langt skritt å gå og hevde at noe lovstridig har skjedd, sier hans forsvarer, Per Magne Kristiansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer