Voldtektssiktet travprofil løslatt i dag

- Ingen fare for bevisforspillelse

LØSLATT:Travprofilen som er siktet for voldtekt av to kvinner, ble i dag løslatt. - Vi har fått de opplysningene vi trenger i første omgang, og det ikke er fare for bevisforspillelse, sier politiadvokat Svein Folkestad til Dagbladet. Foto: Foto: Hesteguiden.com
LØSLATT:Travprofilen som er siktet for voldtekt av to kvinner, ble i dag løslatt. - Vi har fått de opplysningene vi trenger i første omgang, og det ikke er fare for bevisforspillelse, sier politiadvokat Svein Folkestad til Dagbladet. Foto: Foto: Hesteguiden.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den suksessrike norske travprofilen som fredag ble framstillt for fengsling i Nedre Telemark tingrett, ble i dag løslatt.

Mannen er siktet for voldtekt av to unge kvinner.

Varetektsfengsling opphevet Fredag denne uka ble Skiensmannen begjært varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud, og er etter straffelovens paragraf 192 siktet for voldtekt til samleie.

 Dette er nå opphevet og i dag besluttet politiet å løslate mannen fra varetekt.

Mannens forsvarer, Morten Wexels, bekrefter dette overfor Dagbladet.

- Han er løslatt på bakgrunn av den etterforskningen politiet har gjort de siste par dagene. Politiet har ikke frafalt siktelsen, men etterforskningen som hittil er gjort har ført til at han er blitt løslatt, sier Wexels til Dagbladet.

Ikke fare for bevisforspillelse - Jeg kan bekrefte at han er løslatt. Det er fordi vi har fått de opplysningene vi trenger i første omgang, og at det ikke er fare for bevisforspillelse, sier politiadvokat Svein Folkestad til Dagbladet.

Folkestad kan ikke uttale seg om mistanken mot 39-åringen har blitt styrket eller svekket under etterforskningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer