Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Voldtektstiltalt: - Jeg falt og penetrerte henne ved et uhell

46-åring endret forklaring.

TILTALT: En 46-åring står tiltat for voldtekt i Southwark Crown Court i London. Han nekter for tiltalen. Foto: Rex shutterstock / NTB scanpix
TILTALT: En 46-åring står tiltat for voldtekt i Southwark Crown Court i London. Han nekter for tiltalen. Foto: Rex shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 46 år gammel eiendomsutvikler fra London står i Southwark Crown Court i London tiltalt for å ha voldtatt en 18 år gammel kvinne.

Mannen skal først ha møtt kvinnen da hun var med ei venninne av tiltalte på nattklubben Cirque le Soir i teaterdistriktet West End.

Han skal ha tilbudt kvinnen han kjente og hennes 18-årige venninne skyss hjem. Da de kom fram, tok millionæren med seg den ene kvinnen inn på soverommet for samleie, skriver The Times.

Den fornærmede 18-åringen hadde imidlertid lagt seg på sofaen, og har forklart at hun våknet tidlig neste morgen av at tiltalte lå på henne.

- Ble fornærmet Ifølge aktor Jonathan Davies skal den fornærmede kvinnen ha forklart følgende i retten:

- Hun sa «hva driver du med?», da mannen sa «det går bra» og hintet frampå at vennen hennes sov. Kvinnen sto opp for å finne venninna, men klarte ikke å vekke henne. Hun forsøkte derfor å komme seg ut av leiligheten så fort som mulig.

- Hun var veldig lei seg for det som hadde skjedd og fordi hun ikke klarte å vekke venninna. Hun ringte deretter to andre venner før hun ringte politiet, forklarte aktoren ifølge The Telegraph.

Mannen selv forklarte da han ble arrestert at kvinnen måtte bevise anklagene. Han hevder selv at kvinnen dro han ned i sofaen da han sto opp for å hente vann og skru av TV-en. Han forklarte videre at kvinnen hadde plassert hendene hans mellom beina hennes, og at hun ble fornærmet da han foreslo å ringe en taxi.

Endret forklaring Men da det ble funnet spor av millionærens sperm i kvinnen, endret han imidlertid forklaring igjen i mai.

Han mente han fortsatt hadde sperm på hånda etter samleiet med den andre kvinnen og at penisen hans fortsatt var erigert.

- I det andre avhøret forklarte han at hun tok tak i hånda hans og ledet den mot hennes vagina. Han forklarte deretter at han falt på henne og at penisen hans kan ha penetrert henne.

46-åringen nekter for voldtektsanklagene i den høyprofilerte rettssaken som nå fortsetter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media