Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Voldtektstiltalt «vampyr» drept i Australia

Den bisarre voldtektssaken mot en mannlig australsk prostituert som hevdet at han var vampyr, fikk en brå slutt onsdag da den tiltalte ble drept. Shane Chartres-Abbott ble skutt ned utenfor sitt hjem i Melbourne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chartres-Abbott ble skutt ned bakfra da han onsdag morgen dro hjemmefra for å møte i retten. Øyenvitner så to menn løpe fra åstedet, men til tross for en intens jakt der det blant annet ble brukt helikoptere, greide ikke politiet å pågripe mennene.

Den 28 år gamle australieren var tiltalt for å ha voldtatt en kvinnelig kunde, etter å ha fortalt henne at han måtte drikke menneskeblod for å overleve. Det 30 år gamle drapsofferet ble funnet bevisstløs i dusjen på et hotellrom i august i fjor.

Deler av kvinnens tunge var revet ut, og hun hadde bitemerker på det ene låret som påtalemyndigheten mente måtte stamme fra Chartres-Abbott. Han nektet seg skyldig, og hans forsvarer hevdet at drapsofferet selv hadde planlagt å drepe den tiltalte.

Dette skulle filmes, og den såkalte snuff-filmen selges på pornomarkedet, hevdet forsvareren. Nå kan affæren forbli et mysterium for all framtid, ettersom den tiltalte er drept og det derfor ikke fins grunnlag for å føre saken videre.

(NTB)

Offeret bestilte sex

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media