- Voldtok 40 småbarn

Naboene i Stockholm er i sjokk. 40-åringen er mistenkt for å ha voldtatt 40 småbarn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble en 40 år gammel svenske arrestert i Stockholm, mistenkt for å ha voldtatt sin egen datter og 40 andre små barn.

Mannen jobber som musiker og har gitt ut flere cd-er på nittitallet. Nyheten om mannens pedofile legning kommer som et sjokk på naboene i villastrøket han og familien bor i.

- Jeg ønsker bare en ting: At familien forsvinner. At de flytter, forlater oss og gaten vår, sier en av naboene til Aftonbladet.

Mange av naboene har barn i samme alder som 40-åringens egne barn, og barna har gått ut og inn av familiens hus. Flere av familiene har blitt kontaktet av politiet. Den pedofile mannen har ifølge tiltalen voldtatt dusinvis av svenske barn, filmet dem, og siden spredt bildene på lukkede nettverk for pedofile på internett.

Verdens største

- Det her er et unikt tilfelle, kanskje det største i verden så langt, sier Per-Erik Åstrøm i svenske Redd Barna til avisa.

- Det unike i saken er det store antallet barn som vi mistenker er innblandet, sier etterforskningsleder Per-Olov Forslund.

Den siktede mannen har i avhør innrømmet flere av forholdene, men nekter straffskyld. Det kan likevel bli vanskelig for svensken å forklare det store antallet bilder av orale, vaginale, og anale samleier med barn helt ned i femårsalder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer