Voldtok døtre for å føre slekta videre

En 51 år gamel new yorker voldtok fem døtre for å føre slekta videre. Tre av dem fikk barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Historien som nå rulles opp i New York  handler om en mann besatt av troen på verdens snarlige undergang, og en messiansk ide om at bare han selv og hans nærmeste ville overleve apokalypsen. Aswad Ayinde (51), også kjent som Eric McGill, fikk seks barn med sine døtre. To av dem døde etter fødselen.

-Messiansk kompleks
- Han sa at verdens ende nærmet seg, og at det bare var han og hans etterkommere som var utvalgt, sier hans kone Beverly i et rettslig avhør, ifølge avisa The Times.
- Vitnenes erklæringer beskriver en degenerert foreldre med et messiansk kompleks, sier aktor Joseph Del Russo.
Ayinde selv beskriver seg som filmmaker og brus-entrepenør. Men i virkeligheten har han tatt med seg sin familie, som han hele tida terroriserte, fra sted til sted, i en hvileløs flukt fra barnevernet. Fra 1985 til 2002 flyttet familien fra sted til sted i New Jersey og Florida. I en periode bodde familien i et fraflyttet likhus i Paterson i New Jersey. Det er her mange av voldtektene av Ayindes fem døtre skal ha funnet sted. I likhuset pusset han opp et rom for seg selv, mens resten av familien bodde andre steder i likhuset.

Bank med planke
For å få kone og barn til å holde tett om det som foregikk så banket han dem regelmessig. Han brukte blant annet treplanker og støvler med metallbeslag. Døtrenes barn ble andri registrert i folkeregisteret, og de gikk aldri på skolen. Kona Beverly, som selv fikk ni barn med Aswad Ayinde, har denne forklaringen på at mishandlingen kunne vare år etter år.
- Han hadde regelmessige forhold til alle jentene. Jeg sloss ikke tilbake. Jeg var redd for å kalle ham tilbakestående og for å si at han var pedofil. Jeg kjente til ordet, men jeg turte ikke å bruke det, for jeg visste at jeg da ville få juling, sier Beverly.
Aswad Ayinde be arrestert i 2006.