Voldtok fire gutter

Sandra Geisel (42) risikerer flere år i fengsel. Den vakre blondinen og engelsklærerinnen er anklaget for å ha voldtatt fire unge studenter på en prestisjefylt katolsk gutteskole.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Fire studenter - hvorav en mindreårig - skal ha hatt et seksuelt forhold til Sandra Geisel mens de var elever ved den prestisjefylte katolske gutteskolen Christian Brothers Academy i byen Colonie nord i delstaten New York.

Til avisa New York Post bekrefter politiet i Colonie at saken etterforskes, og at de forventer at den 42 år gamle lærerinnen melder seg frivillig.

-  Bisarr oppførsel

Ifølge advokat John Aretakis, som representerer foreldrene til en 17 år gammel gutt som skal ha blitt seksuelt misbrukt, skal Sandra Geisel ha utnyttet flere av elevene.

-  Skolens ledelse ignorerte hennes bisarre og uansvarlige oppførsel i flere måneder, sier advokaten.

Han hevder at skolen var klar over hva hun bedrev, og at rektor ved Christian Brothers Academy har forsøkt å tie overgrepene i hjel.

-  Denne saken minner om overgrepene fra katolske prester i Boston. Da forsøkte også kirken å holde overgrepene skjult, sier advokat Aretakis.

Voldtekt

De seksuelle overgrepene skal ha startet på en skoletur til Florida. Sandra Geisel, som har kallenavnet «Beth» blant studentene, skal ha drukket alkohol og posert halvnaken med flere av de unge studentene.

-  Hun har vært i en posisjon hvor hun i egenskap av å være lærer har fått guttenes tillit. Familiene til de fire guttene vurderer nå rettslige skritt mot læreren, sier Aretakis.

Det skal være foreldrene, og ikke guttene selv, som står bak anmeldelsene.

Sandra Geisel er gift med en av de mektigste bankmennene i delstaten New York. Ektemannen Thomas er president i KeyBank i delstatshovedstaden Albany.

Etter at de påståtte overgrepene ble kjent, skal de to ha flyttet fra hverandre.

-  Min klient vil melde seg for politiet, sier advokat Donald Kinsella til lokalavisa Troy Record.

Sandra Geisel blir trolig siktet for voldtekt og for å ha misbrukt de unge studentene seksuelt.

ANKLAGET: Engelsklæreren Sandra Geisel beskyldes for å ha voldtatt fire unge studenter. Saken vekker naturlig nok stor oppsikt i amerikanske aviser og nettsteder.