Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Voldtok og mishandlet mindreårig jente i timesvis

Oslo-mann anker dom på fem års fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann fra Oslo skal ha mishandlet og voldtatt en mindreårig jente over flere timer før hun endelig kom seg ut av leiligheten hans og fikk hjelp av en forbipasserende.

Hendelsen skal ha funnet sted i oktober i fjor.

Jenta var alene ute midt på natten da hun møtte en mann i 20-årene, skriver Aftenposten.

Mannen har i Oslo tingrett forklart at de da avtalte kjøp av seksuelle tjenester. Hun ble med mannen hjem, der hun skal ha blitt slått og voldtatt flere ganger over en periode på tre timer. Mannen skal ha tatt fram kniver og vært svært voldelig, noe som fikk jenta til å frykte for sitt eget liv.

Til slutt kom hun seg ut av leiligheten, helt naken. Ute på gata fikk hun kontakt med en forbipasserende som hjalp henne med å ta kontakt med politiet.

Politiet pågrep mannen da han forsøkte å kvitte seg med jentas veske og klær i en svart søppelsekk. Oslo tingrett vektla at det er skjerpende at mannen brukte vold og var truende, og at overgrepet skjedde mot en mindreårig.

Oslo tingrett ga derfor mannen fem års fengsel, samt at han må betale 150.000 kroner i erstatning til jenta. Mannen anket dommen, og den vil bli tatt videre til lagmannsretten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media