- Voldtok og torturerte mann i 15 timer etter å ha funnet ham i senga med kona

Ble pisket, slått, stukket og fikk chilipulver i øynene. Så truet Oslo-mannen med å sende video fra mishandlingen til offerets familie, ifølge tiltalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann i 40-åra er nå tiltalt for voldtekt «begått på en særlig smertefull eller krenkende måte» mot en mann han fant til sengs med kona i en Oslo-leilighet i fjor høst.

Fordi offeret ble bundet fast og holdt innesperret på åstedet i over et halvt døgn er mannen også tiltalt for frihetsberøvelse. I tillegg må han svare for et tiltalepunkt om pengeutpressing mot fornærmede.

Den svært omfattende mishandlingen startet i ekteparets bolig i 22-tida 18. september, ifølge tiltalen fra Oslo statsadvokatembeter.

Stukket med sprøyte Ektemannen dukket da uventet opp hjemme, samtidig som kona og en annen mann lå nakne i parets seng.

Mannen ble raskt utsatt for grov vold og blant annet kneblet, pisket, slått og stukket:

«Etter å ha strammet et tau rundt anklene og håndleddene til [mannen], filmet [tiltalte] de to. Deretter bandt ham [N.N.] fast til et radiatorrør og slo ham gjentatte ganger, blant annet med en øks, en flaske og ledninger i hodet og på kroppen, og strammet en kabel rundt halsen hans».

«Videre klistret han tape over munnen [hans], stakk ham med en sprøyte og trakk ut blod fra armen hans og blåste chilipulver inn i hans nese og ene øye, alt mens han truet med å drepe ham», heter det i tiltalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer