Voldtok søsteren og drepte barna

PARIS (Dagbladet): Politiet spar opp jordene rundt huset til familien Lefranc i Illies nord i Frankrike på jakt etter lik av nyfødte barn. Brødrene Patrick (31) og Didier (35) har tilstått å ha voldtatt søsteren Patricia (25) og drept minst fire barn hun har fått med dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Patricia vet ikke hvor mange graviditeter hun hadde etter incestforholdet med brødrene, som varte i mange år. Kanskje fikk hun fire eller seks barn. Hittil har ikke politiet funnet noen lik. Babyene skal være druknet i kloakken.

Sov i
kaninbur

Familien Lefranc levde i et hus langs en landevei. Eneste oppvarming var bålene de lagde med treverket fra dører, møbler og skrot.

Vold, alkohol og incest-sex var deres hverdag. Patricia ble gjentatte ganger voldtatt av sine to brødre, mens faren ble innesperret og mishandlet.

Politiet har siktet brødrene for å ha mishandlet den 76 år gamle faren Paul Lefranc. Han ble tvunget til å sove i et kaninbur, ble gjentatte ganger slått og sparket av guttene og måtte spise av et hundefat.

Lange straffer

De hadde også dressert hunden til å angripe den gamle faren.

Avsløringen av mishandlingen skjedde for en måned siden, og de to brødrene har gått gjennom lange politiavhør før de tilsto den makabre historien.

Naboene så at Patricia var gravid, men så aldri noe til barna hun ventet.

Hun kan bli siktet for medvirkning til drap. Brødrene risikerer langt strengere straffer. Den eldste broren, Jean-Claude, tilstår også voldtekter på Patricia, men nekter å ha vært med på drapene.