Vraket Stordalens Ferrari

For tre dager siden lånte han hotellkonge Petter Stordalens Ferrari til nærmere 3 millioner kroner. I går frontkolliderte kunstsamler Jack Helgesen voldsomt med en møtende bil i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jørgen Tangnes

Situasjonen for føreren av personbilen, en Nissan, er alvorlig - men ikke livstruende. Mannen er innlagt på Ullevål universitetssykehus med hode-, bryst og beinskader. En passasjer er også lagt inn.

Det var tre dager siden at Petter Stordalen lånte bort sin Ferrari Maranello F550 til Jack Helgesen, som er en av Norges største kunstsamlere og kjennere av internasjonal moderne kunst.

- Jack ringte meg og spurte om å få låne Ferrarien, sier Petter Stordalen til Dagbladet.

Helgesen skulle til København for å møte danske kunstnere om utsmykning av Choice-kjedens nye hotell i København, som åpner i september. Som venn og rådgiver har Jack Helgesen lenge kjøpt kunst for Petter Stordalen.

Trodde det var spøk

Stordalen kjente ikke til ulykken da Dagbladet fikk kontakt med ham i går kveld.

- Jeg trodde det var en spøk inntil Jack selv ringte meg fra sykehuset. Jack sa han hadde det bra, men at han hadde kollidert med en Nissan. Etter det Jack kjente til, var det ingen alvorlige personskader. Jack sa farten hadde vært ganske lav, sier Stordalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer