Vrakrester funnet i søk etter russisk fly

Vrakrestene ble funnet av et helikopter som deltok i søket.

VRAKRESTER: Det er blitt funnet vrakrester etter det savnede flyet som forsvant sporløst i et fjellområdet i Indonesia onsdag. Flyet var et framvisningsfly av typen Sukhoj Superjet 100, og 46 personer var ombord. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX
VRAKRESTER: Det er blitt funnet vrakrester etter det savnede flyet som forsvant sporløst i et fjellområdet i Indonesia onsdag. Flyet var et framvisningsfly av typen Sukhoj Superjet 100, og 46 personer var ombord. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er funnet vrakrester fra det russiske flyet som forsvant sporløst i et fjellområde i Indonesia onsdag, opplyser redningstjenesten i Indonesia.

Vrakrestene ble oppdaget av mannskapet om bord i et helikopter som deltok i søket. Flyet ble borte i Bogor-området sør for Indonesias hovedstad Jakarta.

Prestisjefly Flyet var et framvisningsfly av typen Sukhoj Superjet 100. Det er Russlands første nyproduserte passasjerfly siden Sovjet-tida, og i tillegg til mannskapet var det bare inviterte gjester om bord i flyet.

Blant passasjerene var indonesiske forretningsfolk, russiske ambassadeansatte og journalister som skulle få være med på en prøvetur med det nye flyet.

Det var i alt 46 personer om bord, men foreløpig er det ingen informasjon om overlevende eller omkomne.

Flere hundre indonesiske marinesoldater, politifolk og redningsarbeidere ble satt inn i søket i fjellområdet hvor flyet ble borte.

Salgstur Flyet tok av fra Jakarta's Halim Perdanakusuma flyplass klokka 14.00 lokal tid på onsdag. Klokka 14.50 skal flyet ha falt fra 3000 til 2200 meter i Salak-området.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer