Vrimler av sex- tilbud

I Oslo vrimler det i dag av tilbud til menn som ønsker massasje, stripping eller seksuelle tjenester. Det finnes over 100 private leiligheter hvor sex-massasje utføres. Og fortjenesten for jentene kan være opptil 20 000 kroner på en dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er stor forskjell på de ulike tilbudene hovedstaden kan by på. Det finnes i dag om lag ti offisielle massasjeinstitutt i Oslo sentrum.

Flertallet av disse drives av norske jenter som er registrert som selvstendig næringsdrivende. Disse instituttene har bare norske jenter i stallen, og henvender seg til et litt mer pengesterkt og kresent publikum.

- Vi tar avstand fra måten flere av de utenlandske instituttene drives på. Vi synes det er fælt når jentene blir utnyttet. Hos oss velger alle fritt om de vil arbeide eller ikke, sier lederen av et av Oslos massasjeinstitutter til Dagbladet. Over 200 jenter i Oslo er tilknyttet et av massasjeinstituttene. Jentene tar ofte jobben ved siden av et annet arbeide. Ifølge kilder Dagbladet har snakket med er flere av massøsene på de norske instituttene utdannet som sykepleiere, lærere, og noen er studenter.

Jentene lar seg lokke av store penger. På en god vakt kan de tjene opptil 20 000 kroner. I snitt tjener de om lag 50 000- 100 000 kroner i måneden. Hvor mye av dette som det betales skatt for, er uvisst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer