Vurderer dykkere i Mjøsa-leting

Båten funnet, men ikke spor etter savnet 35-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Leteaksjonen etter en savnet mann i småbåt på Mjøsa, er gjenopptatt etter at båten ble funnet i dag. I morgen tidlig avgjør ledelsen for Hedmark-politiet hva som skal skje videre.

- Ved 22-tiden var det fortsatt ikke funnet spor etter mannen, og leteaksjonen er innstilt for kvelden. Først må det vurderes å sette inn dykkere, sier operasjonsleder Vidar Pedersen ved Hedmark politidistrikt til Dagbladet.no.

En observasjon i morgentimene onsdag gjorde at leteaksjonen ble satt i gang igjen.

Et titalls frivillige fra Røde Kors og fem hunder fra organisasjonen Norske Redningshunder lette i ettermiddag og kveld på land på begge sider av båthavna på Helgøya.

- En observatør på Helgøya meldte fra til oss ved 09-tiden i morges om at båten lå ved gjestehavna på Helgøya.  Den var sett der allerede ved 09-tiden mandag morgen, men det var først i dag at tipseren skjønte det var den etterlyste båten etter beskrivelsen i media, sier operasjonslederen.

Den 35 år gamle mannen fra Solør parkerte bil og båthenger ved småbåthavna i Brumunddal og dro på vannet ved 19-tiden. Han ble først meldt savnet av samboeren ett døgn seinere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer