Vurderer etterlysning

KRISTIANSAND (Dagbladet): Politiet jobber nå intensivt for å kartlegge Lena Sløgedal Paulsen og Stine Sofie Sørstrønens siste minutter. Etterforskerne åpner for at det kan bli aktuelt å etterlyse personer som kan ha sett jentene etter at de hadde badet i 3. Stampe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kriminalsjef Arne Pedersen opplyser at det kan bli aktuelt å gå ut med etterlysning av personer som kan ha vært i nærheten av, og kanskje møtt, jentene under badeturen.

- Men det er helt uaktuelt å gå ut med etterlysning gjennom et fantombilde, understreker han.

Jentene gikk fra fedrenes hjem i Eidsvollsmanns Mørchs vei på Grim ca. klokka 18.30 fredag kveld. Den siste kjente sikre observasjonen ble gjort av to studenter som så jentene bade i tjernet 3. Stampe klokka 18.50.

Politiet ønsker ikke at mediene skal offentliggjøre opplysninger om hvilke tips som allerede er gitt om observasjonene av jentene.

Etter det Dagbladet forstår, skal politiet sitte på opplysninger som kan bli avgjørende i det øyeblikket gjerningsmannen ringes inn og skal avhøres om drapene.

Mens politiet innledningsvis i etterforskningen uttrykte stor optimisme for når saken ville bli oppklart, gir politiet nå noe dempede forhåpninger.

- Vi håper fortsatt på en snarlig løsning. Men vi er forberedt på at oppklaringen kan dra ut i tid, sier Pedersen.