Vurderer nye Gry-søk i sjøen

Politiet vurderer å gjøre nye søk i fjorden. To alternativer diskuteres, ett med dykkere, og et overflatesøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet opplyser til Dagbladet.no at de vurderer å søke i Frierfjorden i utløpet av Skienselva, og i havnebassenget i Porsgrunn. Søket i Frierfjorden skal skje med båt, og kun gjøres ved overflaten. Trolig er det mannskaper fra det lokale Røde Kors som vil bistå politiet i søket med båt. Politiet utelukker ikke at dette søket kan komme i gang allerede sent i ettermiddag eller i morgen formiddag.

Det er også aktuelt å søke i havnebassenget i Porsgrunn. Bakgrunnen skal være at Gamal Hosein har forklart at han kjørte til Porsgrunn en gang mellom 02 og 03 natt til søndag 14. januar.

Store deler av Trommedalen noen kilometer fra Skien er gjennomsøkt i dag ute at mannskapene har funnet noen spor. Vitner skal ha sett en bil som ligner den Gamal Hosein disponerer i området lørdag ettermiddag, dagen da Gry forsvant.

I går foretok politiet et grovsøk i området, mens de i dag har gått mer detaljert til verks. Sju hunder hjelper politiet i søket, blant annet to lavinehunder og en spesialtrent likhund. Været i Skien er mildere i dag enn i går, derfor er snøsmeltingen større, noe som gjør søket litt enklere.