Vy-ansatt angrepet på Oslo S

En taxisjåfør gikk til angrep på en Vy-ansatt i dag tidlig. Sjåføren ble anmeldt og bortvist fra stedet.

PÅGREPET: En mann ble pågrepet og lagt i bakken etter at han skal ha angrepet en Vy-ansatt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Klokka 09.53 fikk politiet melding om at en person skal ha gått til angrep på en ansatt i Vy på Oslo Sentralstasjon. Det bekreftet operasjonsleder i Oslopolitiet, Lina Odden, som beskrev vedkommende som en utagerende mann.

- Det var flere vektere på stedet, og de ønsket politiets bistand for å få kontroll, sa hun til Dagbladet. Politiet kom til stedet klokka 09.59.

Senere på dagen blir det klart at det var en taxisjåfør som gikk til angrep. Pressevakt Kristian Hvilen i Norges Taxi bekrefter overfor TV 2 at det dreier seg om en av deres sjåfører.

- Vi beklager på vegne av selskapet det inntrufne. Slik adferd er selvsagt ikke forenlig med å jobbe som taxisjåfør - uansett foranledning. Saken ligger nå hos politiet og vi vil på bakgrunn av den informasjonen som kommer frem vurdere hvilke tiltak vi kan og bør ta. Det er politiet som kan inndra løyveseddel, skriver Hvilen til Dagbladet i en e-post.

Lagt i bakken

- Ut ifra det patruljen meldte inn, jobbet den Vy-ansatte som koordinator ved drosjene på sjøsiden av Oslo S i forbindelse med den trafikale utfordringen, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til Dagbladet i 13.30-tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer