KAKEKRIG: Chuck Netzhammer fikk kake dekorert med flagget til Den islamske staten, men ikke kake med sørstatsflagget som dekorasjon. Foto: Skjermpdump/YouTube
KAKEKRIG: Chuck Netzhammer fikk kake dekorert med flagget til Den islamske staten, men ikke kake med sørstatsflagget som dekorasjon. Foto: Skjermpdump/YouTubeVis mer

Walmart sa nei til sørstatskake, men ja til IS-kake

- Denne kaken skulle aldri vært bakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Chuck Netzhammer bestemte seg for å ta et besøk til sin lokale Walmart-butikk i delstaten Louisiana, i håp om å bestille en sørstatsflagg-kake med ordene «Heritage not Hate». Til hans store skuffelse ble forespørselen avvist, på bakgrunn av at kjeden har besluttet å fjerne alle sørstatsflagg fra butikkene sine som følge av massakren på ni afroamerikanere i Charleston.

Netzahammer måtte derfor slukøret dra hjem uten kake. Men samme mann besluttet å teste dagligvare-gigantens dømmekraft da han allerede neste dag troppet opp i samme butikk, og pent ba om en ny kake dekorert med flagget til Den islamske staten (IS).

Fikk IS-kake Til hans store overraskelse og frustrasjon, godtok butikken IS-kaka og en frustrert kakespiser tok til YouTube for å dele sine frustrasjon.

- Walmart, dere bør avgi en forklaring. Jeg gikk for å gå kjøpe en sørstatsflagg-kake fra dere, men dere ønsket ikke å bake en slik kake. Dagen etter gikk jeg tilbake og ba om en kake med flagget til Den islamske staten, som jeg til min store overraskelse fikk, sier han i videoen.

I bildeteksten skrevet under videoen på YouTube skriver den sinte kunden:

«IS halshogger kristne, selger småjenter som slaver og er i krig med USA. Det er en jævla skam.»

- Skulle aldri vært bakt Talsperson for Walmart, Randy Hargrove, sier til The Daily Caller at de ansatte trolig ikke forsto hva IS-flagget sto for.

- Vår lokale butikk har gjort en feil. Denne kaka aldri skulle vært bakt. Vi beklager, sier Hargrove i en e-post til avisen.

Når det gjaldt avslaget om å bake en sørstatsflagg-kake forklarte Hargrove at butikkjeden har besluttet å slutte selge alt av sørstatsflagg-relaterte ting.

Det er uklart om Netzhammer smakte på IS-kaka.