Walmart sa nei til sørstatskake, men ja til IS-kake

- Denne kaken skulle aldri vært bakt.

KAKEKRIG: Chuck Netzhammer fikk kake dekorert med flagget til Den islamske staten, men ikke kake med sørstatsflagget som dekorasjon. Foto: Skjermpdump/YouTube
KAKEKRIG: Chuck Netzhammer fikk kake dekorert med flagget til Den islamske staten, men ikke kake med sørstatsflagget som dekorasjon. Foto: Skjermpdump/YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Chuck Netzhammer bestemte seg for å ta et besøk til sin lokale Walmart-butikk i delstaten Louisiana, i håp om å bestille en sørstatsflagg-kake med ordene «Heritage not Hate». Til hans store skuffelse ble forespørselen avvist, på bakgrunn av at kjeden har besluttet å fjerne alle sørstatsflagg fra butikkene sine som følge av massakren på ni afroamerikanere i Charleston.

Netzahammer måtte derfor slukøret dra hjem uten kake. Men samme mann besluttet å teste dagligvare-gigantens dømmekraft da han allerede neste dag troppet opp i samme butikk, og pent ba om en ny kake dekorert med flagget til Den islamske staten (IS).

Fikk IS-kake Til hans store overraskelse og frustrasjon, godtok butikken IS-kaka og en frustrert kakespiser tok til YouTube for å dele sine frustrasjon.

- Walmart, dere bør avgi en forklaring. Jeg gikk for å gå kjøpe en sørstatsflagg-kake fra dere, men dere ønsket ikke å bake en slik kake. Dagen etter gikk jeg tilbake og ba om en kake med flagget til Den islamske staten, som jeg til min store overraskelse fikk, sier han i videoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer