Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Wara saksøker Geelmuyden.Kiese

Tor Mikkel Wara går til sak mot sine tidligere informasjonsrådgiver-kolleger i firmaet Geelmuyden.Kiese. Wara krever blant annet ubetaling av bonus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noe av striden dreier seg om hvorvidt Wara ble urettmessig avskjediget før han i desember i fjor startet egen firma sammen med en kollega.

I søksmålet for å få 500.000 kroner ligger det også et krav om kompensasjon for en opsjonsavtale på GK-aksjer som den tidligere medarbeideren hadde.

Partner Jørgen Kildahl i Geelmuyden.Kiese sier til Finansavisen at Wara har fått oppgjort sin aksjehandel til over kostpris, og at den tidligere rådgiverens bonusavreging for 1997 ennå ikke er klar. Firmaet mener stevningen til Oslo byrett er grunnløs.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling