Laila Anita Bertheussen

Waras samboer tordnet på Facebook: «Konspirasjonsteorier og løgner»

«Alle disse konspirasjonsteoriene og løgnene er en stor ekstra belastning i tilleg til all terroren vi utsettes for», skrev Bertheussen på Facebook. Nå er hun siktet i den samme saken.

SIKTET: Justisministerens samboer Laila Anita Bertheussen er siktet for å ha startet en brann i familiens bil natt til søndag. Hennes og samboer Tor Mikkel Waras hjem er blitt utsatt for en rekke trusler siden desember i fjor, og Bertheussen har gått hardt ut på Facebook. Foto: Privat
SIKTET: Justisministerens samboer Laila Anita Bertheussen er siktet for å ha startet en brann i familiens bil natt til søndag. Hennes og samboer Tor Mikkel Waras hjem er blitt utsatt for en rekke trusler siden desember i fjor, og Bertheussen har gått hardt ut på Facebook. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Justisminister Tor Mikkel Waras samboer, Laila Anita Bertheussen, ble torsdag pågrepet og siktet i den mye omtalte trusselsaken mot nettopp Wara og Bertheussen.

Det skjer bare tre dager etter at hun tok et kraftig oppgjør med norske mediers dekning av trusselsaken, etter at det natt til søndag brant i justisministerens bil:

«Alle disse konspirasjonsteoriene og løgnene er en stor ekstra belastning i tilleg [sic] til all terroren vi utsettes for», skrev hun på Facebook.

I dag ble hun siktet av Politiets sikkerhetstjeneste (PST) for å ha tent på samboerparets bil natt til søndag. Hendelsen har fram til i dag har vært omtalt som den siste av fem kjente tilfeller av trusler og hærverk mot paret og deres eiendom.

Hun er ikke siktet for tidligere hendelser utenfor parets hjem.

I forbindelse med de mange hendelsene, har Bertheussen gjentatte ganger gått hardt ut på Facebook med kritikk av politiet, medier og folk som har rettet mistanke mot andre enn folk som ønsker å ramme Wara og henne selv.

- Dette er jo helt galskap

I Facebook-innlegget mandag denne uka tok hun et spesielt kraftig oppgjør med påstander fra Filter Nyheter, og uttalelser som er gitt til både Dagbladet og VG.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer