Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Wegner er «kommet for å bli» i Bergen

BERGEN (Dagbladet :på nettet): Rolf B. Wegner har ingen planer om en kort gjesteopptreden som politimester på Bergen politikammer: - Vi skal lykkes. Jeg er optimistisk, sa han i dag på sin første arbeidsdag etter den syv måneder lange pausen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det første Wenger gjorde da han kom på jobb klokka 08.00 i dag, var å skrive og sende et brev til fagforeningene på politikammeret:

 - Jeg har invitert dem til et møte i morgen. Der vil jeg møte med et åpent sinn. Jeg har lyttet til råd fra Jon Michelet som har vært i en liknende situasjon som meg. Han anbefalte åpenhet, ærlighet og vennlighet, sier Wegner.

- Dialog

Han understreker at konflikten må løses gjennom en dialog, gjennom flere møter mellom ledelsen og de ansattes tillitsvalgte:

 - Mitt håp er at konflikten skal bli dempet så raskt som mulig. Den oppgaven skal være min jobb nummer én, sier politimester Wegner.

- Korrekt

Han synes det er hyggelig å være tilbake på Bergen politikammer, og sier han ble mottatt på en helt korrekt måte i da han kom på jobb i morges.

 - Nå håper jeg at pressen har forståelse for at vi trenger arbeidsro for å løse våre interne problemer. Det var også grunnen til at vi kalte inn til pressekonferanse på min første dag tilbake på jobb, sier Rolf B. Wegner.

 Han hadde før pressekonferansen et møte med ledelsen ved kammeret og utestasjonene i Bergen politidistrikt i formiddag.

Hele Norges coronakart