Weiner har startet «re-erection campaign» etter penis-skandalen

Den tidligere kongressmannen vil gjøre politisk comeback som borgermester i New York.

VIL BLI BORGERMESTER: Den tidligere kongressmannen Anthony Weiner vil gjøre politisk comeback. Foto: Reuters/Brendan McDermid/NTB Scanpix
VIL BLI BORGERMESTER: Den tidligere kongressmannen Anthony Weiner vil gjøre politisk comeback. Foto: Reuters/Brendan McDermid/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tidligere amerikanske kongressmannen Anthony Weiner (47) vil ifølge New York Post gjøre politisk comeback som folkevalgt - denne gangen som borgermester i New York.

Eller som tabloiden skriver, har han startet sin «re-erection campaign».

Måtte trekke seg etter penisbilde Weiner måtte trekke seg som kongressmann etter at han hadde sendt upassende bilder av seg selv til flere ulike kvinner - skandalen begynte med at han lastet opp et bilde som viste en «bulende underbukse» på Twitter - sendt åpen til en 21 år gammel kvinne.

Weiner hevdet først at kontoen måtte være hacket og sa at han ikke var sikker på om penisbildet var av ham, men innrømmet senere at han hadde sendt bilder til minst seks kvinner.

Weiner måtte til slutt gå av.

Og dermed ble Weiners innflytningsrike kone, Huma Abedin, satt i samme bås som sin sjef - utenriksminister Hillary Clinton.

Men Abedin gjorde ikke som henne eller konene til John Edwards eller Eliot Spitzer, og fokuserte heller på jobben framfor å  stå ved hans side på en pressekonferansen der han med tårer i øynene sa at han ville gå av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer