Wenche Foss kan sove trygt

Oslo (NTB): Skuespillerinnen Wenche Foss føler hun kan sove trygt i sitt eget hjem etter at politiet har arrestert mannen som gjorde innbrudd i leiligheten mens hun sov.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun fikk torsdag beskjed om pågripelsen, melder Radio 1. Tyveriet ble oppklart etter at en sølvkanne fra 1895 som ble funnet, kunne knyttes til en narkoman.

Wenche Foss sier til Radio 1 at hun ønsker å møte tyven som rundstjal henne. - Jeg vet ikke hva jeg skal si til ham, men når jeg stirrer ham rett i øynene, kommer jeg nok på noe, sier hun.

Foss forteller at hun har hatt problemer med å sove etter innbruddet. For noen netter siden våknet hun fordi hun drømte at tyven sto over henne med hånden på pannen hennes. - Jeg fikk hjerteklapp, noe jeg ikke pleier å ha. Sist jeg fikk hjerteklapp, var jeg ung og forelsket, sier hun - lettet over at politiet har fakket tyven.

Hun mener at noe må gjøres for å få slutt på alle innbruddene som narkomane utfører. Hun mener de bør få behandling med metadon. - Det tror jeg er det eneste som hjelper, sier hun.