Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Wenche i farta for Vivil

- Jeg er jo så glad i dem alle sammen, smilte Wenche Foss under Vivil-lekene. Hun delte ut premier til over 600 deltakere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I helga har over 600 psykisk utviklingshemmede utøvere konkurrert i svømming, friidrett, håndball, fotball og boccia i Vivil-lekene på Nadderud i Bærum. Lekene er de største i sitt slag i Norden.

- Dette er 24. gang vi arrangerer lekene. Innsatsen har vært fantastisk hele helga, sa en fornøyd formann i Vivil, Ragnar Bergaust.

De 600 deltakerne viste en utrolig idrettsglede, og ble belønnet med premier fra blant andre Wenche Foss og kulturminister Valgerd Svarstad Haugland.

- De er kjærestene mine, og jeg kjenner alle sammen, fortalte Foss til Dagbladet.

Og utøverne kjenner også Foss, som er svært populær. Hun delte ut klemmer og lykkønskninger i alle retninger. Foss har vært fast gjest på Vivil-lekene i 17 år.

- Jeg må alltid ha med meg lekene. Dette er vårens aller vakreste eventyr. Det er fantastisk å se livsgleden deres. Her er alle vinnere, og det er helt enestående, sa en opplagt Foss.

MEDMENNESKE: Tommy E. Lien får en god klem av Wenche Foss.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media