Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Wiese vraker «Alex»

Claus Wiese og NRK vurderer å bruke hele døpenavnet til Alex, Jon Alexander Rosén, når han skal opptre på showet «Wiese» til høsten. Men Alex Rosén er ikke begeistret over forslaget. Han lover en signert CD til den som kommer med det beste navneforslaget til ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det blir den siste CD-en jeg signerer med «Alex», lover han. Alexandra Sandøy har enerett på artistnavnet , og Alex Rosén leter nå etter et nytt artistnavn.

Alex Rosén skal være utegående reporter i programserien, som har sendestart fredag 13. september. Den uheldige datoen til tross, NRK er optimister før seriestart.

Helsjekk

- Vi har sjekket navnesaken nøye. Et av navnene vi vurderer å bruke er Jon Alexander Rosén, bekrefter Siss Kvamme, prosjektleder for «Wiese».

Alex Rosén er ikke særlig begeistret for forslaget.

- Alle har kalt meg Alex siden jeg var liten. Det er jo navnet mitt, sier han, men innser at han må finne et nytt artistnavn.

- Ærlig talt så vet jeg ikke hva jeg skal kalle ham, sier Claus Wiese, som skal være programleder for fredagsshowet på NRK 1.

Engstelig

Alex Rosén skal være utegående reporter, og Wiese er engstelig for hva som kan skje når han setter over til journalistkollega Rosén.

- Tenk hvis jeg forsnakker meg og sier «Ja, Alex». Da er det krise, sier Wiese med et smil på lur.

Han har i grunnen liten forståelse for navnestriden.

- Jeg kunne forstått problemet hvis det hadde vært to band ved navn Alex. Men fyren heter faktisk det, påpeker Wiese.