William (79) var underernært og ble holdt fanget i en garasje i Houston

Døde på sykehuset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): William Greenwalt (79) var den eldste av fire voksne menn som ble funnet i en garasje i Houston den 19. juli. Minst tre av dem, blant annet 79-åringen, var underernærte, og ble sendt til sykehus.

De andre tre var 54, 74 og rundt 65 år.

I natt norsk tid kom meldingen om at Greenwalt, som har vært innlagt på sykehus siden han ble funnet i garasjen, er død, ifølge Reuters.

Trygdeutbetalinger Politiet har fortalt at mennene ikke var bundet fast i garasjen, men at det var sperringer og låser foran vinduer og dører, slik at mennene ikke kunne bevege seg fritt.

Det ble tidlig presentert en polititeori om at Walter Jones, som nå er siktet for å ha skadet de eldre mennene, holdt de fire fanget for å kunne ta deres trygdeutbetalinger.

Jones er barnebarnet til huseieren.

Politiet rykket ut til huset etter at en av naboene ringte nødtelefonen 911 og var bekymret for noen eldre menn hun hadde sett i huset med den lilla døra.

Åtte personer Inne i huset og garasjen fant politiet åtte personer. De fire eldre mennene, som ble holdt innesperret i garasjen, og tre kvinner, som har blitt beskrevet som mentalt syke, og en person som passet på kvinnene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer