William (87) hadde vært gift i 50 år før han følte seg tvunget til å drepe kona

Hadde ikke lenger råd til medisinene hennes.

ARRESTERT: I et lengre avhør med politiet har William J. Hager forklart at han ikke følte at han hadde noe annet valg enn å ta livet av kona Carolyn, da de medisinske utgiftene hennes hadde blitt for høye for dem. Foto: St. Lucie County Sheriff
ARRESTERT: I et lengre avhør med politiet har William J. Hager forklart at han ikke følte at han hadde noe annet valg enn å ta livet av kona Carolyn, da de medisinske utgiftene hennes hadde blitt for høye for dem. Foto: St. Lucie County Sheriff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 86 år gamle William J. Hager er siktet for overlagt drap på sin 78 år gamle kone, Carolyn Hager, etter at han innrømmer å ha skutt henne.

Paret, som var bosatt i Florida, var gift i mer enn 50 år. Det skriver den amerikanske storavisa New York Times.

I et lengre avhør med politiet skal han ha forklart at han ikke følte at han hadde flere muligheter, da de medisinske utgiftene hennes hadde blitt for høye for dem.

Visste at han ville bli fengslet Han skjøt henne mandag morgen mens hun lå og sov, deretter la han fra seg våpenet og ringte parets døtre for å fortelle hva som hadde skjedd. Litt senere samme dag ringte han selv til politiet.

Da politiet troppet opp hjemme hos 86-åringen, fortalte han til betjenten «at han hadde dårlige nyheter».

Han ble siden avhørt via video fra fengselet, og ifølge Garry Wilson, som uttaler seg for den lokale sheriffen, var han klar på at dette var den eneste muligheten.

- Han var klokkeklar på at han kom til å bli arrestert og satt i fengsel. Han følte at dette var sånn det måtte gå. Han var emosjonell, og i hodet sitt hadde han ingen andre valg, sier Wilson til Treasure Coast Newspapers.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer