Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

William André (8) døde etter drukningsulykke

Åtte år gamle William André Dragnes Møller døde på sykehus tirsdag, etter å ha falt i vannet på Konnerud i Drammen dagen før.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 8 år gamle gutten som ble fraktet til sykehus etter å ha havnet i vannet på Inntakeren på Konnerud mandag ettermiddag døde tirsdag kveld på Rikshospitalet. Det opplyser politiet i en pressemelding.

Guttens navn er William André Dragnes Møller. Navnet hans blir gjort kjent med samtykke fra familien, opplyser politiet.

Det var like før klokka 18.00 mandag kveld, at politiet fikk melding om at den åtte år gamle gutten hadde havnet i skogsvannet Inntakeren på Konnerud i Drammen.

Politiet opplyser at det var to gutter som hadde syklet til den populære badeplassen, og at begge disse skal ha vært i vannet. Den ene gutten klarte å komme seg opp og løpe etter hjelp for den andre gutten.

Gutten kunne ikke svømme, og politiet betegnet hendelsen som en drukningsulykke. Han ble rundt 18.15 fraktet med luftambulanse til Rikshospitalet i Oslo.

Guttens tilstand ble beskrevet som livstruende ved innleggelse.

- Det ble umiddelbart startet hjerte- og lungeredning før han ble fløyet til Rikshospitalet, sa operasjonsleder Trond Egil Groth i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet mandag denne uka.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media