Wingsuit-hopper funnet omkommet i Sunndal

Politiet forteller at vedkommende sannsynligvis har gjennomført hoppet lenge før han ble funnet.

FUNNET I FJELLET: Vingedrakthopperen ble funnet omkommet i Sunndal. Her er Langrabbpiken og området rundt. Foto: Jan Arne Nygaard
FUNNET I FJELLET: Vingedrakthopperen ble funnet omkommet i Sunndal. Her er Langrabbpiken og området rundt. Foto: Jan Arne Nygaard Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Vet du noe mer om saken? Tips oss på 2400@db.no

SISTE: Politiet opplyser ved 11.30-tiden at de har fått bekreftet identitet på avdøde. De vil jobbe videre med å varsle pårørende gjennom helgen.

Fredag formiddag melder Møre og Romsdal politidistrikt at en mannlig utenlandsk statsborger har blitt funnet omkommet i Sunndal.

Vedkommende ble funnet i 6-tida fredag morgen på omkring 1500 meters høyde, etter å ha utført et hopp med vingedrakt mellom Langrabbpiken og Storkalkinn.

Operasjonsleder i Møre og Romsdal politidistrikt, Sindre Molnes, sier til Dagbladet at de ble varslet om hendelsen av bekjente av den omkomne klokka 03.45 natt til fredag.

- Bekjente av den omkomne visste at han var på tur, og varslet oss fordi de var bekymret for at noe hadde gått galt, sier Molnes til Dagbladet.

Ikke på natta

Politiet mener imidlertid at hoppet sannsynligvis ikke fant sted på natta.

- Vi vet ikke helt sikkert når han skulle gjennomføre hoppet, men mye tyder på at han skulle hoppe i god tid før han ble funnet. Hoppet fant sannsynligvis ikke sted på natta, altså. Dette er imidlertid ikke bekreftet, og vil være en del av etterforskningen, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer