Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Winslet er ingen stjerne

Titanic-stjernen Kate Winslet ser ikke på seg selv som en filmstjerne. Til det elsker hun jobben sin alt for mye.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er i et intervju med BBC at nygifte Winslet kommer med avsløringene om synet på seg selv etter at hun tok kinopublikummet verden over med storm. Hun hevder hun ennå ikke har klart å tilpasse seg et liv i søkelyset.

- Som alle andre er jeg fascinert av berømmelse, og jeg tenker av og til over at jeg er kjent, men da virker det bare kjedelig, sier Winslet.

Å være filmstjerne er bare en merkelapp, men du får ikke stempelet fordi du er en god skuespiller, du får det fordi du har store pupper, slank kropp og har tatt ansiktsløftinger. Ingen av de tingene interesserer meg. Jeg elsker bare å drive med skuespill, sier Winslet.

I øyeblikket reiser hun rundt i verden for å markedsføre den nyeste filmen sin, Hideous Kinky, en lavbudsjettsfilm om en enslig mor og hennes liv i Marokko en gang på 70-tallet. Filmen kommer trolig på norske kinoer i mars.

Kate Winslet har fått mange tilbud fra Hollywood etter suksessen med Titanic, men det amerikanske filmmaskineriet er ikke den største fristelsen for Winslet.

- Jeg ønsker ikke å selge meg til de store Hollywood-filmene i framtiden. Det betyr ikke at jeg forsøker å unngå de filmene, som om det var pest. Jeg kunne gjerne tenke seg å lage noen storbudsjettsfilmer av og til.

Hun legger vekt på at hun er en britisk skuespiller, som har hatt en kassasuksess i USA. Det betyr ikke at hun ikke skal ha en finger med i britisk film i framtiden, sier den svært så bestemte Kate Winslet til BBC.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media