Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Woody (61) vil ha barn med Soon-Yi (26)

NEW YORK (Dagbladet): Woody Allen (61) som ble en av USAs fremste drittsekker etter at han bedro Mia Farrow med adoptivdatteren Soon-Yi Previn (26), vil ha barn med henne når hun selv vil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I desember kommer en ny Allen-film om en drittsekk ved navn Harry, men Woody sier at det ikke er et selvportrett.

- Men det betyr ikke noe for meg. Hvis folk har glede av å se paralleller, er det ok for meg. Det betyr at når «Deconstructing Harry» kommer ut, vil de se på meg som en ondsinnet, pervertert kidnapper som går til horer og i det hele tatt er en gedigen drittsekk. Men det er greit. Det er trolig en forbedring i forhold til det de synes om meg allerede, sier Woody Allen i et større intervju i New York-avisa Daily News.

Det beste i livet

I intervjuet snakker han åpent om det vonde oppgjøret med Mia Farrow, som han ikke lenger har kontakt med. Han har heller ikke sett barna de har sammen, Dylan og Satchel, på flere år. Allen tapte kampen om foreldreretten, men fikk besøksrett. Den er imidlertid ikke oppfylt, og Allen sier han har klaget uten at retten har foretatt seg noe.

- Forholdet til Soon-Yi er det beste jeg har hatt i livet. Vi har det vidunderlig sammen. Interessant nok var det ikke vanskelig for oss å beholde konsentrasjonen i den vanskelige tida på tross av den intense medieoppmerksomheten. Om noe, førte det oss tettere sammen, sier Allen, som benytter anledningen til å avvise at Soon-Yi er gravid.

De skal heller ikke gifte seg. Men Allen avviser ikke et framtidig giftermål, og sier at han «ønsker et barn til. Men det må bli opp til Soon-Yi».

Beholdt publikum

I intervjuet sier Allen at skandalene ikke førte til at venner og publikum forlot ham. Om publikum sier han at «det har uansett aldri vært stort, og jeg har fremdeles det samme publikum, verken mer eller mindre.»