World Games-krangel ender i retten

WGI-topp Tor Anders Petterøe havnet i åpenlys krangel med advokat Olav Sylte i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fem WGI-topper møtte i forliksrådet i Fredrikstad i dag for å svare på anklager fra advokat Olav Sylte som representerer 17 tidligere WGI-medlemmer.

Og møtet ble et sirkus uten like.

De 17 hevder de har 2,5 millioner kroner til gode, og mener at WGI-profilene Mads Østvang, Steinar Amundsen, Tor Einar Olaisen,

Geir Bjørhusdal og Tor Anders Petterøe må stå til ansvar på grunn av deres posisjon i organisasjonen.

Munnhuggeri

Tor Anders Petterøe tente på alle plugger da Olav Sylte la frem sine anklager. Partene var så i tottene på hverandre at administrator i forliksrådet kalte dem inn på sitt kontor.

- Den samtalen varte i toppen fem minutter.Vi skjønte fort at vi ikke kom noen vei. Nå møtes vi heller i retten, sier advokat Sylte til Dagbladet.no.

Da vil også verdensleder Greg Kennedy bli kalt inn på teppet, sammen med Østvang, Amundsen og Petterøe.

Rettssak til høsten

- Motparten mener vi bare farer med tull, tøys og fanteri. Petterøe mener det hele er iscenesatt av meg, men det er ikke riktig, sier Sylte.

Han har spesialisert seg på å forsvare pyramidemedlemmer som føler seg lurt, og har blant annet klienter som satset store pengesummer i T5PC.

- Så lenge Petterøe og de andre vil påta seg noe ansvar, ser vi ikke noen annen løsning enn å gå rettens vei. Saken kommer opp rundt oktober, sier Sylte.