Yencenia (25) skal ha blitt forvirret - hoppet i døden

Colombianske Yencenia (25) døde i en tragisk strikkhoppulykke nordvest i landet søndag, etter at hun skal ha blitt forvirret av en beskjed fra en instruktør.

STOR HØYDE: Strikkhopp er hopp fra stor høyde med en elastisk line festet rundt bena, slik at man bremses opp og stopper før man når bakken eller vannet. Illustrasjonsfoto: Shutterstock editorial / NTB
STOR HØYDE: Strikkhopp er hopp fra stor høyde med en elastisk line festet rundt bena, slik at man bremses opp og stopper før man når bakken eller vannet. Illustrasjonsfoto: Shutterstock editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Yencenia og hennes kjæreste dro søndag til en 50 meter høy bro der de skulle strikkhoppe. Men da kjæresten, som sto foran henne i kø og hadde utstyret klart, fikk beskjed om å hoppe utfor, gikk det galt, skriver den colombianske avisa El Tiempo.

- Hun ble forvirret. Beskjeden var at kjæresten skulle hoppe fordi han var klarert av sikkerhetsteamet, sier borgermester i Fredonia, Gustavo Guzmán, til avisa.

Yencania skal nemlig bare ha hatt på seg en sele, men ikke det øvrige nødvendige utstyret.

- Hun tok feil og hoppet i stedet, sier Guzmán.

SVØMMING: Flere personer konkurrerer om førsteplass i gatesvømming. Video: KameraOne. Reporter: Malin Ridder-Nielsen Janssen Vis mer

Ifølge El Tiempo ble det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet til 25-åringen sto ikke til å redde.

Ukesavisa Semana skriver at saken nå etterforskes.

De siterer en uttalelse det aktuelle strikkhopp-selskapet skal ha lagt ut i sosiale medier, der de avviser at det oppsto forvirring på grunn av en beskjed fra en instruktør.

- Informasjon indikerer at det ikke oppsto forvirring med et annet hopp eller en annen person, hevder de.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer