Yngre kvinne funnet død i sjøen i Steinkjer, politiet aner ikke hvem hun er

Vet heller ikke hvordan hun døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En død kvinne ble torsdag ettermiddag funnet i sjøen i Steinkjer. Politiet vet foreløpig ikke hvem hun er eller hvordan hun døde og hvorfor hun havnet i sjøen.

- Vi vet det er en kvinne, og vi mener hun kanskje er av asiatisk opprinnelse. Hun er 160 centimeter høy og har kraftig beinbygning. Hun var iført mørke bukser og mørk grå eller svart allværsjakke. Hun har drevet i land med høyvann, sier etterforskningsleder Leif Gundersen ved Steinkjer politistasjon til NTB.

Politiet ble varslet om funnet av kvinnen like etter klokka 16 torsdag ettermiddag. Hun ble funnet på Lundseiret i Steinkjer, skriver Trønder-Avisa.

Kvinnen hadde ikke identitetspapirer på seg, og politiet jobber derfor med å få brakt på det rene hvem hun er.

Kvinnen er sendt til St. Olavs hospital i Trondheim for obduksjon. Den foreløpig obduksjonsrapporten er trolig klar i løpet av fredag.

- Per nå er det ikke mistanke om noe kriminelt. Vi håper den foreløpige obduksjonsrapporten vil gi oss svar på dødsårsaken. Ellers jobber vi nå med å finne kvinnens identitet. Verken Sør-Trøndelag eller Nord-Trøndelag politidistrikter har savnetmeldinger på personer som samsvarer med denne kvinnen, sier Gundersen.

(NTB)