Yngre kvinne funnet død i sjøen i Steinkjer, politiet aner ikke hvem hun er

Vet heller ikke hvordan hun døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En død kvinne ble torsdag ettermiddag funnet i sjøen i Steinkjer. Politiet vet foreløpig ikke hvem hun er eller hvordan hun døde og hvorfor hun havnet i sjøen.

- Vi vet det er en kvinne, og vi mener hun kanskje er av asiatisk opprinnelse. Hun er 160 centimeter høy og har kraftig beinbygning. Hun var iført mørke bukser og mørk grå eller svart allværsjakke. Hun har drevet i land med høyvann, sier etterforskningsleder Leif Gundersen ved Steinkjer politistasjon til NTB.

Politiet ble varslet om funnet av kvinnen like etter klokka 16 torsdag ettermiddag. Hun ble funnet på Lundseiret i Steinkjer, skriver Trønder-Avisa.

Kvinnen hadde ikke identitetspapirer på seg, og politiet jobber derfor med å få brakt på det rene hvem hun er.

Kvinnen er sendt til St. Olavs hospital i Trondheim for obduksjon. Den foreløpig obduksjonsrapporten er trolig klar i løpet av fredag.

- Per nå er det ikke mistanke om noe kriminelt. Vi håper den foreløpige obduksjonsrapporten vil gi oss svar på dødsårsaken. Ellers jobber vi nå med å finne kvinnens identitet. Verken Sør-Trøndelag eller Nord-Trøndelag politidistrikter har savnetmeldinger på personer som samsvarer med denne kvinnen, sier Gundersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer