- Young Guns-menn presset bilen av veien og løsnet skudd

Personer i B-gjengmiljøet skal ha klart å flykte fra dramatisk gjengoppgjør i kveld.

B-GJENGBIL: To menn med tilknytning til B-gjengen kjørte denne bilen da de skal ha blitt overfalt av fem menn i en rød VW Golf på Strømmen.  Foto: HENNING LILLEGÅRD
B-GJENGBIL: To menn med tilknytning til B-gjengen kjørte denne bilen da de skal ha blitt overfalt av fem menn i en rød VW Golf på Strømmen. Foto: HENNING LILLEGÅRD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To menn tilknyttet B-gjengmiljøet som satt i en mørk Volvo som skal ha blitt forsøkt presset av veien av en annen bil i Blåkolltunnelen på Strømmen i kveld, hevder overfor politiet de ble angrepet av en gruppe menn fra Young Guns.- Det satt fem menn i den andre bilen, den ene kom ut av bilen og løsnet minst to skudd mot våre venner, forteller en nær bekjent av B-gjengmennene, som i kveld kom til åstedet etter episoden.

Mannen som skjøt ble angivelig gjenkjent som en kjent skikkelse i Young Guns. Etter det Dagbladet.no får opplyst valgte de to B-gjengmennene å møte frivillig til avhør på Sentrum politistasjon i Oslo sent i kveld, men politiet skal likevel ha valgt å pågripe én eller begge.

- Det pågår nå vitneavhør for å avklare hva som har skjedd. Noen av de vi oppfatter som involverte har meldt seg for politiet, men vi har ikke avhørt dem ennå og den formelle statusen deres er noe vi jobber med akkurat nå, sier jourhavende politiadvokat Jon Letnes ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no klokka 01.

Ifølge ham hadde etterforskerne i natt ikke oversikt over hendelsesforløpet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer