James Potok:

Youtuber beklager etter coronavirus-spøk

Youtuberens spøk endte med at flyet han satt på måtte nødlande.

SIER UNNSKYLD: Den kanadiske youtuberen James Potok, kjent som Potok Philippe, la torsdag ut en video hvor han ber om unnskyldning. Video: Potok Philippe / YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var på en flytur fra Toronto i Canada til Montego Bay i Jamaica at Youtuber og influenser James Potok (29), kjent som Potok Philippe, bestemte seg for å by passasjerene på en spøk. Den falt ikke i god jord.

Han var på vei til Jamaica for å filme en musikkvideo, da han bestemte seg for å reise seg opp mens han filmet seg selv.

Han skal ha bedt om alles oppmerksomhet og sagt at han akkurat hadde besøkt Hunan i Kina, og at han ikke følte seg bra.

Nå ber han om unnskyldning i en video på sin YouTube-kanal.

Potok sier i videoen at han mente å spøke med at han hadde spist på en kinesisk restaurant i provinsen Hunan, og at han ikke følte seg bra på grunn av maten.

Likevel tok mange det som om han kunne være smittet av det mye omtalte coronaviruset som oppsto i Wuhan-provinsen i Kina rett før nyttår.

Ikke første gang

I et intervju med Global News sier han at han ønsket å lage en morsom viralvideo.

- Jeg hadde håpet det skulle vekke reaksjoner i sosiale medier som «Wow, denne fyren har baller», jeg tenkte ikke det ville skape reaksjoner på flyet, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer